diumenge, 30 de juliol del 2017

CAP DE SETMANA DE TIRADES LLARGUES A PEU I EN BICI

(TRADUCCIÓN AL CASTELLANO AL FINAL DEL ARTÍCULO)

Si vull arribar en forma al Challenge Madrid del 24 de setembre necessito fer quilòmetres, molts més dels que he estat fent fins ara. Durant aquestes vacances m'hi he posat una mica, però només queden 55 dies pel gran esdeveniment i ja li veig les orelles al llop. Per això aquest cap de setmana he decidit fer un punt d'inflexió en la preparació.

Ahir vaig fer un rodatge llarg de córrer, anant cap a la zona de Madrid Río, on es disputarà el sector atlètic. Vaig fer 30 quilòmetres, amb la solana que anava caient, a un ritme sostingut de 4'34/km. Sense patir. Satisfet. Tanco la setmana posterior a la Triatló de Pálmaces amb 84 quilòmetres a les cames. Súper satisfet!!!

Avui ha estat diferent. La bici em costa més agafar-la. I pujar a fer ports, encara més. Per això esperava amb ganes aquesta jornada, que he començat a Soto del Real, a tres quarts de vuit del matí. He pujat cap a Canencia, en solitari, i he tornat al punt de sortida, on a les nou havíem quedat amb la colla dels triatletes de l'Ecosport d'Alcobendas. Avui, un nombrós grup de 9 unitats (Mati, Jabito, Fer, Alberto Villaverde, Fabio, Janete, Samu i David Díaz) decidits a pujar Morcuera i Canencia (aquest últim port pel seu vessant nord, després de passar per Rascafría i Lozoya).
A mi m'encanta fer ports i sempre lluito per intentar estar als llocs capdavanters, però aquest matí no he pogut aguantar el ritme. Les cames m'han passat factura tant en el primer com en el segon. No ha estat cap sorpresa. Després de la pallissa d'ahir i de l'aperitiu que m'he marcat amb la primera ascensió a Canencia, tampoc podia esperar cap sorpresa. En Villa, a Morcuera, i en David, a Canencia, han estat els KOM (king of mountain) de la jornada.

A títol personal, he aconseguit l'objectiu de sumar desnivell positiu, 2.000, i sumar quilòmetres, 115. A més d'haver estrenat el casc i les ulleres Rudy Project.
La d'avui ha estat la vuitena vegada que passo dels 100 quilòmetres en aquest 2017. Me'n faran falta unes quantes més si vull arribar, amb garanties d'èxit, per finalitzar l'il·lusionant Challenge de Madrid.


FIN DE SEMANA DE TIRADAS LARGAS A PIE Y EN BICI

Si quiero llegar en forma al Challenge Madrid del 24 de septiembre necesito hacer kilómetros, muchos más de los que he estado haciendo hasta ahora. Durante estas vacaciones me he puesto, un poco, manos a la obra. Pero ya sólo quedan 55 días para el gran acontecimiento y empiezo a verle las orejas al lobo. Por ello, este fin de semana he decidido marcar un punto de inflexión en mi preparación.

Ayer hice un rodaje largo de correr y fui hacia la zona de Madrid Río, donde se disputará el sector atlético. Hice 30 kilómetros, con la solana que estaba cayendo, a un ritmo sostenido de 4'34/km. Sin sufrir. Satisfecho. Cierro la semana posterior al Triatlón de Pálmaces con 84 kilómetros en las piernas. Súper satisfecho!!!

Hoy ha sido distinto. La bici me cuesta más sacarla. Y subir a hacer puertos, todavía más. Es por ello que esperaba con ganas esta jornada, que he iniciado en Soto del Real, a las ocho menos cuarto de la mañana. He subido hacia Canencia, en solitario, y he vuelto al punto de salida, donde a las 9 habíamos quedado con el grupo de triatletas del Ecosport de Alcobendas. Hoy, más numeroso que nunca, con 9 unidades (Mati, Jabito, Fer, Alberto Villaverde, Fabio, Janete, Samu y David Díaz) decididos a subir Morcuera y Canencia (este último puerto por su vertiente norte, después de passar por Rascafría y Lozoya).
Me encanta subir puertos y siempre lucho para intentar estar en los puestos delanteros. Pero esta mañana no he podido aguantar el ritmo de los galgos. Las piernas me han pasado factura, tanto en la primera como en la segunda subida. No ha sido ninguna sorpresa. Tras la paliza de ayer y el aperitivo que me he marcado con la primera ascensión a Canencia, tampoco podía esperar ninguna sorpresa. Villa, en Morcuera, y David, en Canencia, han sido los KOM (king of mountain) de la jornada.

A título personal, he conseguido el objetivo de sumar desnivel positivo, 2.000 metros, y sumar kilómetros, 115. Además, he estrenado el casco y las gafas Rudy Project.

La de hoy ha sido la octava vez que supero los 100 kilómetros en este 2017. Necesitaré varias sesiones más como la de hoy si quiero llegar, con garantías de finalizar el ilusionante Challenge de Madrid.